• +30 2410 237726

  • Ο Ανελκυστήρας σας αλλάζει επίπεδο!

Ανελκυστήρες φορτίων

Υδραυλικοί ή μηχανικοί ανελκυστήρες για την μεταφορά φορτίων σε βιομηχανίες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, supermarkets.

Οι ανελκυστήρες αυτής της κατηγορίας χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους, όπου κρίνεται αναγκαία η μεταφορά φορτίων, με ή χωρίς την ταυτόχρονη παρουσία κάποιου συνοδού.

Οι ανελκυστήρες εμπορευμάτων διακρίνονται σε:

  • Ανελκυστήρες φορτίων, μόνο για την ανύψωση εμπορευμάτων
  • Ανελκυστήρες φορτίων με συνοδεία ατόμων.
  • Compact ανελκυστήρες μικρών φορτίων
  • Ανελκυστήρες αυτοκινήτων
ανελκυστήρας φορτίων

Ανελκυστήρες μόνο για μεταφορά φορτίων
Οι ανελκυστήρες φορτίων εγκαθίστανται σε φρεάτια. Διαθέτουν θάλαμο και θύρες φρέατος, με δυνατότητα αποστολής σε όλους τους ορόφους ενώ το βάρος ανύψωσης μπορεί να ξεπεράσει και τα 3.000kg.

Ανελκυστήρες φορτίων με συνοδεία ατόμων
Οι ανελκυστήρες φορτίων εγκαθίστανται σε φρεάτια. Διαθέτουν θάλαμο και θύρες φρέατος, με δυνατότητα συνοδεία ατόμων και κατασκευάζονται με ειδικές διατάξεις ασφαλείας. Χρήση σε βιομηχανίες, αποθηκευτικούς χώρους, supermarket.

Ανελκυστήρες COMPACT (μικρά φορτία)
Η Ανυψωτική Πλατφόρμα Φορτίων τύπου «COMPACT», αποτελεί την οικονομική λύση για βιομηχανίες και αποθηκευτικούς χώρους. Η εγκατάστασή του είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ δεν απαιτεί χώρο φρεατίου και μηχανοστασίου.

Ανελκυστήρες αυτοκινήτων
Οι ανελκυστήρες αυτοκινήτων είναι ειδικά διαμορφωμένοι (με κομβιοδόχους, αυτόματες πόρτες) ώστε η χρήση τους να γίνει χωρίς την έξοδο του οδηγού από το όχημα. Οι ανελκυστήρες αυτοκινήτου μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος, χώρο ή απαιτήσεις έχετε, με την συνοδεία οδηγού και χωρίς.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο +30 2410 237726

Back to top
espa